ima baš moćan glas

Uz nju smo svi RONILI SUZE u filmu Toma: Po kladionicama - ona je favorit da nas predstavlja na Evroviziji

0

Marljive kladionice su već u svoje liste ubacile kvote za predstavnik Srbije na Evroviziji.

 

Zejna Murkić u provodu sa Suzanom Perić
Zejna Murkić u provodu sa Suzanom Perićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Domaćin Evrovizije ove godine biće Engleska i to od 9. do 13. maja. Englezi su preuzeli organizaciju takmičenja od Ukraijne koja, iako je pobedila lani, nije u mogućnosti da ugosti muzičare iz cele Evrope zbog trenutnog ranog stanja u zemlji.

 

Veoma interesantna ekipa će voditi program Evrovzije, a kad vidite ko sve će zabavljati publiku sa bine, jasno je da prosto ne može da bude dosadno. I Srbija se polako sprema za učešće na ovom takmičenju, preciznije da izabere ko će našu zemlju predstavljati u Engleskoj.

 

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" će se održati 1, 2. i 4. marta. Učestvovaće 32 takmičara, koji će biti podeljeni u dva polufinala. Na tim večerima će učestvovati po 16 takmičara, koliko će plasirati i u finale.

 

Kladionice su već izašle sa kvotama za pobedu na ovom takmičenju. Nećemo sad nabrajati sve kvote, ali daćemo vam uvid u one za koje smatra da imaju realne šasne da pobede. Pevačica Anđelina i Luka Blek se zajedno nalaze negde na sredini liste sa kvotom od 10 za pobedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Na trećem mestu po kladionicama se nalazi Džipsi. On će se predstaviti sa numerom Greh, a kvota da on bude pobednik je četiri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dzipsii

 

Na mestu broj dva je grupa Hurricane u novom ruhu, koja će izvesti pesmu "Zumi, zimi, zami". Kvota na njih je tri, što znači da ćete ukoliko uložite 100 - dobiti 300 dinara.


Sudeći po kvotama, glavni favorit je Zejna Murkić, koja će nastupiti sa numerom Rumba. Ukoliko se kladite na nju, vaš ulog će se uvećati za 2.5 puta.

 

 

Zejna je prve nastupa imala sa svega 10, a profesinalo počinje da se bavi pevanjem sa samo 16 godina. Učestvovala je i u takmičenju Operacija trijumf, nakon čega je pevala u grupi Luna sa poznatim umetnikom Čedom Ćvorkom.

 

Mnogi ne znaju da je baš Zejna otpevala pesmu u jednoj od najemotivnijih scena u filmu Toma. Naime, Zejna je pevača pesmu Jag u sceni kad se prva ljubav Tome Zdravkovića, Ruška, udavala u filmu.

 

- Scena kada se Ruška udaje i odlazi i kad je Toma prati pogledom, pesma se zove na romskom „Jag“ .Tu su svi zarozani, tu je potrošeno četiri tone maramica - rekao je Voja Nedeljković jednom prilikom u emisiji Zvezde Granda.

 

 

I sama Zejna je priznala da su je ta pesma i scena veoma pogodile, tako da su joj krenule suze.

 

- Čak sam i ja plakala, iako sam je čula 300.000 puta dok smo to radili Željko Joksimović i ja - rekla je Zejna.

 

Naravno, iako kvote mogu dati uvid u favorite na takmičenju, ne bi trebalo zaboraviti da je Konstraktina pobeda lani iznenadile sve, pa i kladionice koje joj nisu davale neke specijalne šanse.

 

 

makonda-tracker