tuga

Muk u Rimu na Svetog Nikolu: Jednogodišnja unuka i skrhana porodica ispraćaju Sinišu Mihajlovića na večni počinak

0


U Rimu se danas održava sahrana legendarnog fudbalera i fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića, koji je u 54. godini izgubio višegodišnju bitku s leukemijom

foto: Mauro Scrobogna / LaPresse / Profimedia
foto: Mauro Scrobogna / LaPresse / Profimedia

Sahrani Siniše Mihajlovića prisustvuje veliki broj poznatih ličnosti, sportskih radnika i ljudi koji su imali čast da sarađuju s njim proteklih decenija. RAI 1, vodeća televizijska stanica u Italiji, direktno prenosi sahranu, sa specijalnom emisijom posvećenom dostignućima legendarnog fudbalera.


Slavni sportista izgradio je veliku porodicu, pa sa suprugom Arijanom ima petoro dece – Virdžiniju, Viktoriju, Dušana, Miroslava i Nikolasa, a bio je i otac Marka, kog je dobio u vanbračnoj vezi.

 

Mihini najmiliji okupili su se u Večnom gradu kako bi ispratili slavnog Sinišu Mihajlovića na večni počinak, a s kakvim mislima supruga dočekuje ovaj težak dan najbolje pokazuje poruka koju je istakla na Instagramu nakon vesti o njegovoj tragičnoj smrti.


Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo – poručila je Arijana.


Mihajlovićeva porodica stigla je na sahranu zajedno, držeći se za ruke, a mediji javljaju da je među ožalošćenima i njegova unuka Violante Voljijaćo, koju je pre nešto više od godinu dana donela na svet Mihina ćerka Virdžinija.

 


Sinišina supruga prvi put se oglasila nakon tragičnog događaja podelivši portret njihove porodice i uz reči:


Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć.

 

 

 

makonda-tracker