preslatka je

Godinama su krili vezu, spojila ih je ista strast: Da li znate koja poznata glumica je supruga Ivana Zablaćanskog?

0

Poznati glumački par Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski nedavno su i ozvaničili svoju vezu 

foto: Instagram
foto: Instagram

Mladi glumac i sin čuvenog Milenka Zablaćanskog, Ivan Zablaćanski  svoju sreću pronašao je pored koleginice, glumice Jelene Puzić.

 

Nedavno smo oboje imali prilike da gledamo u jednoj popularnoj domaćoj seriji, a ono što retko ko zna jeste da su oni u vezi bili godinama.  Za njihovu ljubav saznalo tek 2019. godine kada su zajedno igrali u seriji "Crveni mesec", iako su tada već godinama bili u vezi.

 

 

Svoju ljubav dugo su krili od javnosti, a krajem avgusta ove godine konačno su odlučili da stanu na ludi kamen.
 

Svadbi je prisustvovao veliki broj njihovih kolega, a među njima su bili Ivana Dudić, Ljubinka Klarić, Kristina Savić, Isidora Simijonović, Matea Milosavljević, Slaven Došlo, Stevan Piale, Milorad Damjanović i mnogi drugi.

 

Jednom prilikom mlada glumica je otkrila da njih dvoje vole da rade zajedno i često se konsultuju kada je reč o poslu.

 

 

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom - rekao je Ivan nakon što je završeno snimanje "Crvenog meseca" za domaće medije.

 

Jelena je tada dodala:

 

- Crveni mesec' je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše.

 

 

Da podsetimo, Ivan Zablaćanski je sin glumca Milenka Zablaćanskog. Do sada smo imali prilike da ga vidimo u serijama "Samac u braku", "Ubice mog oca", "Pet", filmu "Branio sam Mladu Bosnu", "Bićemo prvaci sveta", "Kolo sreće".

 

Jelena je diplomirala glumu u Beogradu, igrala je u filmovima "Pored mene" (2015), "Intezivni udarac u glavu (2012) i "Vlažnost" (2016).

makonda-tracker