iznenađujuće

Prve fotografije Adama Levina i njegove supruge nakon velikog skandala: Niko nije očekivao ovakvu njenu reakciju (FOTO)

0

Poznati muzičar nedavno se našao u centru skandala, a samo nekoliko dana nakon njega pojavio se u javnosti sa suprugom

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni frontmen grupe Maroon 5, Adam Levin bio je glavna tema medija proteklih dana. Nakon videa koji je na društvenim mrežama objavila jedna devojka s kojoj je, kako ona tvrdi, bio u vezi Adam Levin se obratio javnosti.

 

U tom obraćanju rekao je da je to bio trenutak slabosti, da su oni samo koketirali i da zapravo nije bilo nikave afere.

 

Ipak, mlada manekenka tvrdi suprotno, a u prilog svoje priče ona je objavila i poruke koje je sa njim razmenjivala.

 

 

Sve se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je Adamova supruga, čuveni supermodel Behati Prinslu objavila da je trudna i da čeka treće dete.

 

Sve oči javnosti nakon skandala bile su uprte u njegovu suprugu, a mnogi su mislili i da bi to mogao da bude kraj njegovog braka.

 

Ipak, desilo se nešto potpuno drugačije.

 

Adam Levin i njegova supruga Behati Prinslu viđeni su i uslikani prvi put od skandala na ulicama u Kaliforniji. On je bio u crvenoj majici i šorcu, a njegova supruga sa decom je koračala nekoliko koraka ispred njega, sa velikim osmehom na licu.

 

 

Oni su zajedno otišli po decu u školu i uputili se u njihovu vilu vrednu 52 miliona dolara.

 

Uprkos šokantnim vestima o tome da je Levin razmenjivao koketne poruke sa trima ženama sudeći prema ponašanju poznatog muzičara deluje kao da je sa njegovim brakom sve u redu.

 

 

Samo dan nakon što je Samner Stroh objavila sporni video i poruke koje joj je muzičar slao, javile su se još dve žene koje su takođe podelile svoje iskustvo sa Levinom.

 

One su iznele niz optužbi na njegov račun, ali sudeći prema sadašnjoj situaciji, par je uspeo da prevaziđe ovu krizu i da nastavi zajednički život.

 

 

 

 

makonda-tracker