od srca ili...?

Ovo SIGURNO nije očekivala: Megan Markl slavi rođendan, a evo kako su joj čestitali Kejt i Vilijam

0

Megan Markl je proslavila 41. rođendan, a nekim od čestitki koje je dobila sigurno se nije nadala

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, od početka je svojom pojavom intrigirala britansku i svetsku javnost, a kasnije je i svojim jasnim stavovima izazivala bes kod brojnih Britanaca.

 

Mnogi smatraju i da je Megan odgovorna za odvajanje Harija od porodice, a skandaloznim intervjuom kod Opre Vinfri u kojem su Megan i Hari optužili dvor za rasizam iskazan "brigom" o boji kože njihovog sina i samim Harijevim izjavama o odnosima porodice na dvoru, nisu prikupili baš velike simpatije kod pobornika monarhije.

Ipak, ono što se prikazuje u javnosti je sasvim drugačije od prave istine, pa tako nikad nećemo saznati da li je kraljevska porodica presrećna zbog Megan Markl i koliko su bile iskrene čestitke upućene povodom njenog 41. rođendana.

 

Prvi su čestitali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, a poznato je da taj nalog na Tviteru vodi upravo Kejt.

- Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa - napisali su Kejt i Vilijam.

Među prvima su bili i Čarls i Kamila, pa sad ostaje nedoumica da li je dvor zaista uz Megan posle svega ili je to samo surova britanska kultura nametnula, procenite sami.

 

 

makonda-tracker