uskoro počinje suđenje

Riki Martin uznemiravao nećaka? Preti mu kazna zatvora od 50 godina za INCEST

1

Portorikanski pevač mogao bi da bude osuđen na 50 godina zatvora zbog seksualnog nasilja koje je, kako prenose strani mediji, sproveo nad svojim nećakom

foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo
foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

Otežavajući faktor je i incest, koji se u njegovoj zemlji najoštrije osuđuje.

 

Nedavno smo saznali da je Riki Martin prijavljen zbog navodnog nasilja u porodici, ali žrtva je bila nepoznata jer je njegov identitet bio zaštićen.

 

Ipak, nedavno su se pojavile nove informacije u vezi sa ovim slučajem, a detalje je otkrio Erik Martin, brat poznatog pevača. Prema pisanjima stranih medija, podnosilac tužbe je Denis Sančez, nećak Rikija Martina.

 

 

Prema rečima žrtve, Riki Martin je tokom veze koja je trajala 7 meseci vršio fizičke i psihičke napade na njega. Sada, znajući da je podnosilac žalbe njegov rođeni nećak, kazna sa kojom bi se pevač suočio je potpuno drugačija.

 

Riki Martin mogao bi biti osuđen na 50 godina zatvora, jer prema zakonu Portorika u pitanju je incest.

 

 

Portparol je potvrdio da je veza između Rikija Martina i njegovog 21-godišnjeg nećaka prekinuta pre nekoliko meseci, a u medijima se navodi da je do nasilja došlo zato što pevač nije želeo da prihvati raskid, i samim tim je počeo da ga uporno uznemirava i da ga nagovara da se pomire.

 

Odbrana advokata Rikija Martina

 

Pevač i njegov advokatski tim pripremaju odbranu od optužbi njegovog nećaka. Suđenje će početi 21. jula, tog dana će Denis Sančez odgovarati na pitanja pred sudijom.

 

 

Oni koji se bave odbranom Rikija Martina tvrde da je Denisa nedavno jedna žena prijavila za uznemiravanje nakon što je zapretio da će joj uništiti život.

 

- Uvereni smo da će naš klijent Riki Martin dokazati da nije počinio nikakvo krivično delo, a spremni smo i da sudiji predočimo činjenice koje ovo dokazuju - navodi se u saopštenju advokatske kancelarije Rikija Martina.

 

 

makonda-tracker