prijatelji pre svega

Ima li šanse za POMIRENJE? Jovana Pajić progovorila o odnosu sa Saletom nakon rastanka

1

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković nedavno su objavili vest da se razvode nakon deset godina braka. Kako su naveli, zarad ćerki, ostaće u prijateljskim odnosima, a ovo je šokiralo domaću javnost, s obzirom na to da su njih dvoje važili za jedan od skladnijih parova na našoj sceni. Pevačica je sada rešila da progovori...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jovana Pajić je prisustvovala koncertu Tropiko benda, koji je bio organizovan povodom 8. marta, pa je otkrila u kakvom su sada odnosu njen bivši suprug i ona i da li je moguće pomirenje.


- Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo (smeh)... Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude. Mislim da prljav veš uvek izlazi jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio "na izvol'te", pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom. To što su nam se putevi razišli, to je druga stvar, a ja ću uvek biti deo ovakvih događaja prvenstveno jer imamo decu, a i prijatelji smo - rekla je pevačica  za Blic i nadovezala se na pitanje da li joj je Sale kupio poklon za Dan žena: 

 

- Kaže da jeste, ali ja to još nisam videla! Kao: "Zaboravio sam kod kuće", znaš! Nisam još videla šta je u pitanju, verovatno je neka fora, štos - nasmejano je odgovorila Jovana.
 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Jovana je nakon vesti o razvodu kratko za medije rekla: 

 

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost.  

 

Jovana i Sale Tropiko imaju dve ćerke, Helenu i Đinu.

 

 

 

makonda-tracker