jasna je

Karijera u inostanstvu joj nije prioritet: Sloboda Mićalović ostaje uz supruga i decu

5

Glumica je sarađivala na projektu koji je zahtevao iskorak u karijeri te je radila u inostranstvu, međutim takva saradnja joj je teško pala. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović napravila je razne iskorake u svojoj karijeri te je tako učestvovala i na jednom inostranom projektu, a sada je odlučila da se oprosti od igranja u jednom mjuziklu.

 

Kako kaže "svoje cipele" će nakon 15 godina u mjuziklu "Čikago" prepustiti nekome drugom. 

 

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva.

 

S kraja 2021. godine izašao je film "Suncokret" u Kazahstanu, ali kako ona navodi nema prevelike ambicije da karijeru vodi u inostranstvu. 

 

 

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je u emisiji "Ekskluziv" Sloboda, koja ima ćerke Milu i Veru.

 

Takođe je Slobodin suprug i kolega Vojin Ćetković nedavno je u jednoj emisiji pričao o naslednicama.

 

- Porodica je baza. Pribojavali smo se za ćerke. Rano su počele da se penju po stolovima. Shvatili smo da sva deco to rade. One su samo malo slobodnije. Ako požele glumu, reći ću im slobodno. Voleo bih da imaju slobodu kao ja. Biće im teže nego Bobi i meni - ispričao je tada.

 

 

 

 

 

makonda-tracker