evo kako danas izgleda!

Nju je voleo pre Slobode Mićalović: Ova poznata lepotica bila je PRVA supruga Vojina Ćetkovića

3

Mada je svima poznato da su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama u skladnom braku, ona, zapravo, nije njegova prva supruga

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Poznati glumac Vojin Ćetković već godinama je u braku sa koleginicom, glumicom Slobodom Mićalović, a  njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene. Odnos Slobode i Vojina nikada nisu pratili skandali, a njih dvoje su u braku od 2008. godine i imaju ćerke bliznakinje, Veru i Milu.

 

 

Nedavno je na premijeri filma "Nije teško biti čovek", u kome Vojin glumi, glumac otkrio da ga ćerke po prvi put gledaju, te je zbog toga bio veoma raspoložen.

 

Mene večeras prvi put gledaju moje ćerke — zbog toga taj osmeh.

One su bile jako uzbuđene, nadam se da ih neću razočarati.

 

Ćetković se trudi da svoju privatnost uglavnom sakrije i porodicu nikada javno ne eksponira, pa se zato malo ko seća da je pre Slobode već bio u braku, i to sa još jednom poznatom damom. U pitanju je lepa novinarka i voditeljka Nataša Milovanović.

 

1 / 9 Foto: Pritnscreen

 

Kao i Vojin, i Nataša se svojevremeno trudila da sakrije od očiju javnosti detalje svog privatnog života, a za Vojina se udala 2001. godine. 

 

Nataša je na Trećem kanalu RTS-a tokom devedesetih godina vodila nekoliko programa, a starija publika je najviše pamti po emisiji "Vodiću te, samo reci gde", koju je radila sa Duškom Vučinić.

 

 

Nataša je kasnije otputovala u Pariz, a poznato je da se, kada poseti Beograd, druži sa Marijom Kilibardom, kao i Aleksandrom Radović.

 

 

makonda-tracker