LEPE USPOMENE

Prvi Božić bez voljenog Milutina Mrkonjića: Pevačica se prisetila kako su lomili pogaču u svom domu (FOTO)

3

Na praznično jutro Ana Bekuta je unukom posetila manastir, a potom je objavila predivne uspomene.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Ana Bekuta praznike provodi uz svoje najbliže, sina Igora Polića i unuke Sonju i Branka, te su joj oni najveća podrška otkako je 27. novembra izgubila voljenog Milutina.

 

Nakon kratke pauze, Ana se vratila u žiri takmičanje "Zvezde Granda", gde u društvu kolega i mladih pevačica pokušava da skrene misli sa velikog gubitka kojem se nije nadala.

 

Na Božićno jutro pevačica je u društvu unuke Sonje otišla do manastira "Zavala", gde su se fotografisale uz blažene osmehe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim — napisala je pevačica, a potom je podelila i fotografije nastale prošlog Božića, kada je u društvu Milutina Mrkonjića lomila pogaču.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Nisu ni slutili da će im to biti poslednji Božić koji će provesti zajedno u svom toplom domu na Vračaru, ali su ostaju divne uspomene koje u Aninom srcu nikada neće izbledeti.

 

Podsetimo, Milutin je neretko u medijima govorio o svojoj ljubavi prema pevačici, a ova izjava ostala je u sećanju.

 

Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi ― rekao je svojevremeno bivši političar.

 

Ana Bekuta
foto: Dragan Kadić

 

 

makonda-tracker