U SVOM STILU

"Možda je ipak vreme da nađem DEČKA": Nataša Bekvalac priznala da je emotivno "razorena" (FOTO)

2

Pevačica je veoma iskrena po svim životnim pitanjima, te ova konstatacija nije iznenadila publiku, već ju je nasmejala.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac ponovo je nasmejala publiku svojim prepoznatljivim humorom nakon što je pogledala nove epizode serije "Seks i grad" sa sestrom Kristinom i prijateljicom.

 

Radnja hit ostvarenja koju su dočarale Miranda, Keri i Šarlot ju je navela na razmišljenje, pa je konstatovala šta joj je činiti u idućoj godini.

 

Mene su ove dve epizode emotivno razorile (možda je ipak vreme da nađem dečka). Pišite mi šta mislite o svemu ovome ― napisala je Nata i izanadila publiku koja joj se slala odgovore.

 

Nataša Bekvalac
foto: Instagram Printscreen

S obzirom na to da je pevačicin ljubavni život neretko tema u medijima, Nataša je ovim rečima opisala svoj status.

 

Psihijatar kaže da ne treba da me zabrinjava što već tri godine nemam partnera. Ne znam zašto mi muškarci ne prilaze.Ne smatram sebe jakom ženom da bi oni imali toliki strah od mene ― priznala je nedavno.

 

Bekvalčeva je poslednjih meseci posvećenja isključivo naslednicama Hani i Kataji, kao i druženju sa publikom, za udvarače nema vremena.

 

Hvala za 3 prelepa koncerta, hvala sto u ova teška i surova vremena za sve nas slušate muziku i osećate je. Ako je muzika govor duše, naše zvuče ovako ― napisala je pored videa.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker