otvorila dušu

Sa Draškom Stanivukovićem se čuje svakog dana, a život ne prepušta slučaju : Kija Kockar otkriva planove za budućnost

4

Pevačica je okružena pravim ljudima, ambiciozno gleda ka budućnosti, a nove nekretine se smeše.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Harizmatična pevačica Kristina Kija Kockar sa publikom je podelila planove za budućnost, uspehe koje je ostvarila, ali je i evocirala uspomene na bol i tugu koji je doživela, a ona se ne zaboravlja.

 

Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželela da pobegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda — istakla je pevačica za Alo, pa priznala da je oduvek maštala o životu u inostranstvu.

 

Volim Srbiju, ali oduvek sam sebe videla u inostranstvu. Od detinjstva sam želela da budem svetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi.

 

Kija Kockar
foto: G.G./ATAImages

Kristina kaže da je razvod i pritisak javnosti veoma uticao na nju, te je postala opreznija.

 

—  Razvod je na neki način uticao na to da budem probirljivija i opreznija prilikom izbora partnera. Ta bol i izdaja koju sam doživela se nikada ne može zaboraviti. Mnogi su olako shvatili bol kroz koju sam prošla, kada sam se izdigla iz situacije prestala sam da valjam. Nikada nisam bila ljubomorna, nisam ni sada, ali kao javna ličnost moram da se pazim jer me povezuju sa svima. Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo mi ranije bili samo poznanici, a sada se čujemo svaki dan —  otkriva Kija koja ističe da je britak jezik neretko koštao osuda.

 

— Iskrenost me je mnogo koštala, ali to sam ja. Nije uvek ćutanje zlato, ne treba biti mutav, a očigledno je pola estrade mutavo. Svaki dan se kajem što sam postala deo tog sveta koji može da ćuti na nepravdu. Još me pogađa što se često o meni stvara slika da sam neko ko nisam. Mnogo javnih ličnosti se kači na mene, što ja nikada nisam radila, i onda kada im odgovorim, ispadnem kriva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker