FOTO

Dok drugi KITE JELKU, Matea sa kolegama uživa u čarima Šri Lanke: Poznata glumica oduševila razglednicama koje se pamte

1

Njeni saborci su i ovog puta kolege Milica Tomašević i Luka Raco sa kojim sprovodi u delo svako magično putovanje.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Talentovana glumica mlađe generacija Matea Milosavljević koju je publika upoznala uz hit seriji "Igra Sudbine" kao nadobudnu manekenku Sofiju Šubarević ne prestaje da oduševljava svojim načinom života, naročito kada se kamere ugase.

 

Pauze između napornih snimanja glumica koristi kako bi otputovala na egzotične destinacije, a nakon Tajlanda, Turske, Egipta, Mladiva, Matea se sa kolegama Lukom Racom i Milicom Tomašević uputila na Šli Lanku, a njene čarobne fotografije oduševljavaju na hiljade pratilaca na Instagramu.

 

Milosavljevićeva ističe da uživa u neobičnim avanturama koje joj donose nesvakidašnja iskustva i adrenalin, a ni egzotična hrana joj nimalo ne smeta.

 

— Volim divljinu, more, plaže. Volim kad lokalci spreme svežu klopu, i jedemo odmah tu, prstima, i ne marimo dal ćemo se isflekati i umusaviti, važno je da je osmeh tu i pre i posle. — napisala pored fotografije.

 

Glumica je nedavno iznenadila publika priznanjem da joj nije bilo strano da sa bivšim izabranikom nekoliko meseci živi u kamperu.

 

— To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking  AdeCiganlije. Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao "kako ću da živim ovde, kako ovo kako ono", ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. — istakla je u emisiji "Šok tok".

 

Podsetimo, Matea je diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Mirjane Karanović, a prva uloga na velikom platu bila je u filmu "Pored mene.".

 

 

 

makonda-tracker