ispunila je sebi veliku želju

Od cene će vam se ZAVRTETI U GLAVI: Teodora Džehverović NIJE ŠTEDELA kada je tragala za svojim novim domom

3

Popularna pevačica juče je podelila vest da je ispunila svoju veliku želju: postala je vlasnica stana u Beogradu, a mediji sada otkrivaju detalje o njenoj nekretnini

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je kupila stan u srpskoj prestonici, a mediji tvrde da se radi o nekretniji u elitnom beogradskom naselju. Cena stana navodno iznosi 250.000 evra, a on se prostire na stotinak kvadratnih metara.


Reč je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu — istakao je za Alo neimenovani izvor blizak Teodori.


Kako on dalje navodi, pevačici će se uskoro pridružiti njen dečko Nino Čelebić, koji od letos ima poslovni angažman u Brazilu, pa se ona posvetila doterivanju kutka u kome će uživati.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages Vlasnik: ATA Images


Poslednjih dana vredno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju — dodajte izvor.


On ističe da je Teodorin cilj, od početka karijere, pored popularnosti, bio i kupovina stana.


Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vredno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pesme i spotove jer je verovala da će joj se sve vratiti — kaže izvor.
 

 

makonda-tracker