(FOTO)

"IDEMO, DEVOJKE!" Albina iz Hrvatske podelila fotografiju sa našim URAGANKAMA, a evo šta im je poručila PRED POLUFINALE!

2

Hrvatska predstavnica na Evroviziji svim srcem je podržala Sanju, Ivanu i Kseniju iz grupe "Hurricane"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Albina Grčić, predstavnica Hrvatske, nažalost, nije se plasirala u finale ovog takmičenja sa svojom pesmom Tick Tock, zbog čega su mnogi Balkanci ostali zatečeni i besni.

 

Iako se očekivalo da Albina ima svoje mesto u finalu, to se nije dogodilo, ali zato je lepa plavuša iz Hrvatske rešila da podrži Srbiju i naše devojke iz grupe "Hurricane".

 

Podsetimo, večeras se održava drugo polufinalno veče u "Ahoj" areni u Roterdamu, a naše devojke nastupaju pod rednim brojem 9.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

Albina je u lajv uključenju na Instagramu navela da je svim srcem uz "Hurricane", te da im pruža veliku podršku na večerašnjem nastupu i da se nada da će ući u finale.

 

 Podržavamo naše komšije! Glasaćemo za njih i hoćemo da učine Balkan ponosnim! Nadam se da će sve biti okej, ja sam uz njih i žustro navijamo iz hotela! One su jedine ostale, predivne su i podržaćemo ih na svakom nivou — rekla je Albina na Instagramu, a potom zapevala pesmu "Loco, loco", kojom se Srbija predstavlja večeras na Evroviziji.

 

 

Idemo, devojke! Hrvatska je uz vas — napisala je Albina uz zajedničku fotografiju sa Uragankama na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

 

makonda-tracker