još je sveže

"ZAJEDNO NAS DRŽI TO ŠTO VASPITAVAMO DETE": Kubura prvi put progovorio o razvodu sa suprugom Marijom!

0

Glumac je istakao da mu nije prijatno da govori o porodičnim temama.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Glumac Aleksandar Srećković Kubura godinama se nije oglašavao u vezi sa svojim ljubavnim životom, iako su se u medijima pojavljivale razne informacije o rastanku sa suprugom Marijom Savić.

 

Konačno je dao odgovore na pitanja o razvodu, nakon dvadeset godina zajedničkog života.

 

"Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe" - rekao je glumac i dodao:

 

"Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije."

 

Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Srećković
foto: Dragan Kadić

Kubura je objasnio i kako su sinovi reagovali na rastanak roditelja.

 

"Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome."

 

Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.ž

 

"Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata" - završava Kubura.

 

 

makonda-tracker