(FOTO)

CRNA HALJINA ZA VAŽAN DATUM: Jelena Karleuša ZABLISTALA u elegantnom stajlingu, a onda se pojavila na Duškovom rođendanu

6

Juče je dan bio poseban, pa nas je zato JK iznenadila nešto elegantnijim crnim stajlingom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša navikla nas je na svoje provokativne, razigrane stajlinge koji malo toga ostavljaju mašti, ali nekada se odluči i za posebno elegantne haljine!

 

Juče je odabrala baš jednu takvu, crnu, midi-dužine, a povod je bio poseban! JK se najpre pojavila na snimanju Zvezda Granda u izdanju koje nimalo nije januarsko, s obzirom na to da je nogama imala sandale, a preko haljine nije nosila bundu ili kaput. Odlučila se i za dugu, puštenu kosu, a stajling je začinila torbicom sa zlatnim detaljima.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, emisija nije bio jedini povod da se JK dotera! Kako je njen suprug Duško Tošić juče proslavio rođendan, pevačica je stigla na malo slavlje, a na Instagramu Zorana Birtaševića pojavio se snimak na kome se vidi da Jelena sve vreme sedi pored Duška, koji je duvao rođendanske svećice.

 

Jelena Karleuša
foto: Instagram Printscreen

 

Kako se često mogu čuti različiti komentari o njihovom braku, Jelena je rešila da prisustvom na suprugovoj proslavi stavi tačku na tračeve.

 

 

makonda-tracker