OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI

PROŠLOST ĆERKE DŽOA BAJDENA OBAVIJENA JE MRAČNOM TAJNOM: Ešli je imala problema sa DROGOM, a smrt brata ju je SLOMILA!

1

Ivanku Tramp će na mestu prve ćerke zameniti Ešli Bajden, jedino dete Džil i Džoa Bajdena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Javnost u Americi, ali i širom sveta upoznala ju je i dok je njen otac obavljao dužnost potpredsednika SAD, u administraciji Baraka Obame.


Novoizabrani američki predsednik Džo Bajden će 20. novembra svečano položiti svoju predsedničku zakletvu, a u tom će trenutku uz njega biti supruga Džil Bajden i njihova ćerka Ešli, kao i sin Hanter iz prvog braka.

Upravo Ešli Bajden će postati nova američka "prva ćerka", koja će tako naslediti Ivanku Tramp.


Ešli je odrasla okružena politikom i pod budnim okom braće Hantera i Boa, koji je preminuo od raka 2015. Hanter i Bo su Bajdenovi sinovi koje je imao sa Neilom, koja je preminula u saobraćajnoj nesreći 1972. godine zajedno sa njihovom ćerkicom Naomi.


Američki mediji pretpostavljaju kako se Džil koja je ugledna profesorka ne planira odreći svoje uspešne karijere, a da će na mesto na svetskoj sceni nakon inauguracije zauzeti upravo 39-godišnja Ešli.

 

- Ešli dosad nije bila u centru pažnje jer nije bila sprema za to, a nije pokazivala ni volju. Kada je Džo bio potpredsednik za vreme mandata Baraka Obame imala je nekih problema i nije se isticala. Ali, sada će doći na svoje kao Prva ćerka, i ta će funkcija u novoj upravi biće važna kao i u prošloj. Ivanka je imala sopstvenu kancelariju, putovala je svetom u društvu oca, imala je veliki uticaj na njega, a uspela je da sklopi i neke bitne poslove. Na neki način bila je očeva desna ruka. To možete očekivati i od Ešli - izjavio je medijima izvor iz Vašingtona.

 

Kada je izgubio ženu i sina u tragičnoj nesreći, a onda se oženio sa Džil, 1981. na svet je došla njihova ćerka Ešli, koju su odgajali daleko od očiju javnosti.

Ono što je poznato jeste da se bori za očuvanje okoline deli društvena uverenja svojih roditelja. Još kao dete otkrila je postojanje kozmetičkog brenda Bonne Bell koji je svoje proizvode testirao na životinjama pa je ju otac ohrabrio da im napiše pismo tražeći da promene politiku poslovanja, probudivši tako njen interes za okolinu, a posebno za zaštitu delfina.

1 / 5 Foto: Profimedia

Diplomirana je socijalna radnica, a to zvanje stekla je na Univerzitetu Pensilvania.

 

Postala je direktor delaverskog Centra za pravdu gde je radila na reformi krivičnog sistema i gde je pokrenula programe obrazovanja, pomoći žrtvama nasilja.

 

Uz to, pre tri godine pokrenula je liniju dukserica, inspirisanu bratom Boom, a prihod od njihove prodaje namenila je lokalnim humanitarnim organizacijama u Delaveru. Majice imaju logo LH sa strelom, kao omaž preminlom bratu.

 

Ali, njena prošlost krije i neke mračne strane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker