povratak

STIŽE U SRBIJU NAKON TURBULENTNOG PERIODA: Romana Panić deportovana iz Australije!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Srba

10-08-2020 14:41h
Drži se Romana.

Maja

10-08-2020 14:44h
Ja ne verujem u ovu nameštaljku. I kao Romana puštena sa robije, kao da je odležala 30 godina zatvora, a ne bila u pritvoru 30 dana.
Ako hoćete da pišete o lopovima, puna ih je Srbija. Prepuna. Sve lopov do lopova, niko ništa ne radi, a žive kao carevi. O toma pišite, a Romanu ostavite na miru.

Silvija

10-08-2020 15:23h
@Maja
Svaka čast za komentar. Krade se kao na takmičenju. Ko će pre i više. A uhvatili se ove jadne žene.

reklamacija

10-08-2020 14:57h
najboljeg izvoznog artikla Srbistana, a?

DG

10-08-2020 15:25h
Pa kad dođe onda direktno u neku emisiju sa velikim rejtingom ili rijaliti da kaže "napakovali mi dušmani". Kako da ne, svi oni glume kod nas gospodu sa kilogramom šminke na sebi rekao bi čovek ovi uopšte ne piške, a ovamo ispod mire sto đavola vire.

Caca

10-08-2020 16:43h
Sad si kikijeva koleginica u istoj ste bransi pa lepo kod zelka potpisi ugovor za zadrugu 4 uzmi dobar honorar a pre toga u amg sou posto je amidza promoter propalih pevaca i kriminalaca starleta i ostalog mulja i taloga da nije njih zatvorio bi emisiju

Mile

10-08-2020 16:51h
@Caca
Ćaća, koja si ti negativa.

Caca

10-08-2020 18:32h
@Mile
Nije ćaća nego caca buzgovu tj brdjanu necivilizovani u sumu brdo

Mile

11-08-2020 10:18h
@Caca
A ja mislio neki musavi muškarac, kad ono Caca, valjda sa velikim slovom. Ili si toliko mala da mora malo slovo. Ništa, ispravljam se, evo malo slovo caco. A jezik imaš poprljav, verovatno neispunjena žena, pa frustracija izbija iz tebe.
Idi malo istrči po prirodi, ili po šumi i brdima, kao što kažeš za mene. A možda i nekog muškarca da nađeš, i onda će pasti lepi komentari.
Prijatan dan, caco, sa malim "c".
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: