(foto)

DVE I PO GODINE JE ODLAZILA KOD PSIHOTERAPEUTA: Marija Kilibarda iskrenije nego ikad o KRAHU braka

1

Voditeljka Marija Kilibarda nekada je uživala u ljubavi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, za koga se i udala. Ipak, njih dvoje su se rastali nakon samo godinu dana braka, a sada je odlučila da progovori o patnji koju je pretrpela zbog toga.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljki je, kako prenose mediji, bilo potrebno dve i po godine lečenja kod psihoterapeuta kako bi se povratila.

 

- Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da verujem u ljubav, prestala sam da verujem u tu ljubav. Išla sam dve i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta devojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu - rekla je voditeljka za Instagram live emisiju Sasha talks, autorke Aleksandre Saše Simović, a onda dodala da je najbitnije dozvoliti sebi da tugujete

 

1 / 6 Foto: Dado Đilas

 

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš  čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - otkrila je Kilibarda u iskrenoj ispovesti pred pratiocima na Instagramu.

 

 

makonda-tracker