neverovatno

BAKA PRASE OTKRIO TAJNU SVOG USPEHA: Naš najpopularniji jujtuber pokazao svoj SKRIVENI TALENAT, ovo je malo ko ZNAO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Zoki

18-02-2020 18:39h
Izvinite, a kakav je to uspeh on postigao? Osim onog majmunisanja i zaluđivanja naše dece, ne čuh da je išta korisno uradio za društvo. Možda je završio neke prestižne škole? Možda je postao mladi naučnik? Čisto sumnjam. Tragedija društva je da ovakvima iko poklanja gram pažnje. Vi mediji snosite dobar deo krivice što im dajete prostora i činite im besplatnu reklamu. Roditelji sklanjajte decu od tih zgubidana i manilupatora, poput Bake i sličnih...

mrsWrong

18-02-2020 20:27h
Moze neko da ne voli moderne tehnologije i sto one, svakom iole zivahnijem tinejdzeru ili lezilebovicu omogucavaju zaradu za gluposti, ali takva su vremena.
I raznorazne Karleuse , Soraje, Stanije .. mejkap kaucevi i XY imena iz raznoraznih "Zaprega" su medju nama, a o politicarima od 90ih na vamo tek necemo!
Baka bar ima nesto mozga i normalnih stavova. I na stranu sve to,
sto se tice sviranja klavira, bilo bi lepo da nastavi, da ne batali taj talenat.
Volela bih da ga jednog dana znamo i kao vrsnog pijanistu! Rekla bih da mu lezi!

Lakmus

18-02-2020 20:46h
za budale. Ako vam se dete na ovo navata, ne vredi vam trošiti više vreme na njega.

Anonymous

19-02-2020 00:41h
Nije to tajna uspeha što je išao u osnovnu i muzičku srednju možete bar napraviti bolji naslov.

anonymous

19-02-2020 08:54h
Sta, skriveni talenat? Baka je imao koncerte i u nekoliko navrata je u klipovima i svirao.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: