LEPI I NASMEJANI

BESKRAJNO SMO SREĆNI I RADUJEMO SE ŽIVOTU: Seka Aleksić podelila PRELEP trenutak iz porodičnog doma sa SNAŽNOM PORUKOM! (FOTO)

1

Atmosfera u porodičnom domu Seke Aleksić je fenomenalna!

foto: Dragana Udovičić

Atmosfera u porodičnom domu Seke Aleksić je fenomenalna!

 

Nakon što je saznala da je ponovo u blagoslovenom stanju pevačica je veoma raspoložena , pa nam se čini da njihovu sreću ne može ništa da pokvati. 

 

Njihov komadić raja koji imaju na porodičnom imanju, nadomak Beograda, svakodnevno ulepšava maleni Jakov, mamin i tatin prvenac, koji je očito pokupio sve najlepše od oba roditelja kao i broje simpatije svih Sekinih fanova i pratioca.  

 

 

Veljko je svakako tata za primer jer kada mama Seka radi i nastupa on je tu da svom sinu bude najbolje društvo što se tiče vaspitanja ali i dobre zabave!

 

Pevačica je na svom Instgram profilu podelila samo delić kako njihov provod izgleda kada su letnji dani u pitanju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Naime, Seka je pokazla kako je njen sin jedan veoma spretan momak koji sa tatom uživa u porodičnom bazenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Odmah nakon toga objavila je fotografiju na kojoj je podelila veoma emotivnu poruku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Naša mala porodica se uskoro širi uz Božiju pomoć! Beskrajno smo srećni, radujemo se životu i svakom trenutku koji nam Gospod podari! Pored vere koju kao porodica imamo u sebi, postoje ljudi sa kojima smo zajedno uspeli u našoj borbi za potomstvo. Beskrajno hvala našoj dr Goci Teofanović (klinika Ivanović) koja se nesebično trudi sa svima i u svemu učestvuje i ponaša se kao majka! Hvala našem duhovnom ocu čiji su saveti veoma korisni za čoveka! Hvala našim porodicama i svima vama koji nesebično pisete vaše želje i podrzavate nas! Svima šaljemo puno ljubavi! - napisala je Seku u opisu prelepe porodične fotografije. 

 

 

makonda-tracker