nećete poverovati!

Zavirite u mediteransku vilu od "skromnih" 13,5 miliona evra: Jelena Janković PRODAJE VELELEPNO ZDANJE NA OBALI OKEANA! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

samo pitam

27-02-2019 19:17h
Kako je moguce zaraditi tolike pare u ovako bednoj zemlji?

Sale

27-02-2019 20:35h
Ne znamo ni da li se definitivno povukla iz tenisa, mada je definitivno više nema na listi ali nije odigrala oproštajni meč, uostalom naglo se povukla kao za neku medicinsku intervenciju a posle se nije vratila. Jedan od poslednjih mečeva koje je odigrala je bio u paru sa Aleksandrom Krunić gde su odlično funkcionisale. Ne može bivša No 1 da se tako povuče, barem jedan egzibicioni meč pred punom Arenom sa Novakom sa besplatnim ulaznicama.

Mira

27-02-2019 21:07h
Pa boze mili, jeli ti znas gde Jelena zaradi ovo bogatstvo? Nije valjda u ovoj zemlji. Pohvale za Jelenu

Popara

27-02-2019 22:20h
Losa familija
treba ih namiriti
ode kinta .

Pera

27-02-2019 22:26h
Nije bitno da li si u zlatu, svili i kadifi dom je samo tamo gde si srecan i zadovoljan.

Mitza

26-09-2019 18:12h
Kakva bolesna megalomanija. Ovakva kuca se kupuje ako se ima bar deset puta vise novca, sto ovde nije slucaj. A prodace je malo sutra ili ispod cene.

Petra11

07-06-2020 14:21h
Kakva grozna penzionerska vila. Fali joj samo guralica u nekom ćošku
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: