misteriozna

Kaja Ostojić otkriva: Trenutno nisam u emotivnoj fazi, čućete zbog čega!

1

  Popularna pevačica će uskoro realizovati sve nedosanjane snove. 

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Katarinu Ostojić nemamo često prilike da sretnemo u Beogradu, nakon što je pre nekoliko godina spakovala kofere i odselila se u Brisel, kako bi bila u uz svog supruga, svetski priznatog Dj-a Juniora Jacka (47).

 

Poslednje oktobarske dane rešila je da provede u našoj prestonici, kako bi privela kraju novu numeru "Moj grad", koja će dobiti i englesku verziju "If".

 

Sreli smo je u jednom poznatom fitnes centru, gde je sa svojim timom, uživala u fotografisanju, jer kako kaže, trenutno nema dovoljno motivacije za trening. Nas je zanimalo nešto više detalja o novom projektu, koji pretenduje da pređe okvire naše zemlje.

 

foto: Glossy

Spremam vam dugoočekivani spot za novi singl, koji najavljujem već tri meseca. Srpsku verziju radio je Baša, a inostranu poznati kompozitor Darko Dimitrov. A nakon toga spremam pesmu na kojoj ću se oprobati kao kantautor. Zvaće se "Plagijat"."

Na pitanje da li bi u narednom periodu napisala tekst i za nekog kolegu, imala je spreman odgovor.

 

Takve stvari ne mogu da planiram. Ne bih se time bavila profesionalno. Meni za sve treba inspiracija, ranije sam bila u nekoj malo emotivnijoj fazi, pa sam pisala lepe ljubavne pesme, a sad sam u totalno drugačijoj. Čućete koja je to faza, kada izađe pesma."

Iako je bila veoma misteriozna, moglo se naslutiti da u njenom ljubavnom životu postoje nedoumice, ali kako ne bismo nagađali, ostaje da nam stihovi upute jasnu poruku. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker