muški

Nakon javnog linča Lune Đogani oglasio se i Sloba: Ja sam taj koji je kriv i koga treba da napadate!

3

Nakon brojnih emisija u kojima je Luna morala da gostuje kako joj ugovor nalaže i gde se situacija previše zahuktala te mladu blogerku stavila u nezavidnu poziciju, njen dečko je imao da da komentar na to, apelujući da se hajka prekine.

 

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

Luna je priznala da su njena očekivanja vezana za vaš odnos bila mnogo veća. Izjavila je da nisi dovoljno jak muškarac da staneš u njenu odbranu i pokušaš da je zaštitiš od osude naroda, iako ste oboje krivi za sve što se dogodilo. Da li i ti smatraš da si joj tim postupkom okrenuo leđa?

 

- To je njeno mišljenje, ja sam uvek sve najlepše govorio o njoj. Ne znam šta više da kažem, stvarno. Rekao sam i da sam ja tu ispao krivac i da su previše nju napali, branio sam je. Rekao sam da se ona samo zaljubila, ja sam sve ostalo odradio. Ja sam taj koji je kriv i koga treba da napadaju, a ne ona. Rekao sam i da mi je krivo što sve to proživljava i apelovao sam da se to malo smiri, tako da ne znam šta ona podrazumeva pod tim.

 

Kada ćeš napraviti prvi korak da promeniš njeno mišljenje o tebi koje trenutno i nije na zavidnom nivou? 

 

Neću napraviti nikakav korak, ako je to njeno mišljenje da sam je ja razočarao posle svega... Ona odlično zna i drugu stranu priče, ali okej, poštujem njeno mišljenje. To je tačno, ali od sada neka počne da gleda i ona, nemam šta drugo da kažem.

 

Javna prevara koju si počinio pred očima javnosti uticala je na porodicu Đogani, a ujedno i na porodicu Kockar. Šta misliš, ko je zbog tebe teže podneo taj pritisak medija i okoline?

 

- Pa ne znam, kome god da je teško meni je stvarno krivo. Ja to nisam želeo, ja nisam želeo nikad nikog da povredim, a jednostavno je tako ispalo, šta da radim.

 

 

makonda-tracker