Džejk Gilenhal i Tejlor Svift: Najseksipilniji novi par godine

0
Čitaoci portala X17 Online izabrali su poznate ličnosti i događaje koji su obeležili godinu na isteku

U kategoriji Najseksepilniji novi par, uzbudljivi začetak romanse između dvadesetdevetogodišnje zvezde filma Ljubav i druge droge Džejka Gilenhala i osam godina mlađe kantri pevačice Tejlor Svift prema glasovima čitalaca magazina X17Online.com našao se na prvom mestu X liste poznatih ličnosti i događaja koji su obeležili 2010. godinu. Odmah za njima slede nove veze u koju su uplovili Hale Beri i njen novi dečko Olivije Martinez, Rajan Sikrest i Džulijan Hju, Kejt Hadson i Dejvid Belami i Avril Lavinj i Brodi Džener.

Na vrhu liste Najneočekivanijih estetskih korekcija kojima su se podvrgli poznati našle su se transformacija lica glumice Megan Foks, suptilna korekcija grudi Kejt Hadson, botoks kojim je sebe častila Kim Kardašijan, napumpane usne Lindzi Lohan i smanjenje usana Lize Rine.

Najtužniji razlaz svakako je onaj između oskarovke Sandre Bulok i njenog supruga Džesija Džejmsa, ali u ovoj kategoriji su svoje mesto našli i brakorazvodna parnica koju su nedavno pokrenuli Eva Longorija i Toni Parker, raskid tindejdž zvezda Vanese Hadžens i Zek Efrona, ali i razvodi parova kao što su Kortni Koks i Dejvid Arket, Skarlet Johanson i Rajan Rejnolds, Kristina Agilera i Džordan Bretmen...

Omiljeni film godine glasačima portala X17Online.com je Početak, a za njim u stopu slede prvi deo ostvarenja Hari Poter i relikvije smrti, Društvena mreža, Crni labud, Deca su dobro i Tron: Legat.

Najveće zvezde u usponu su mladi Džastin Biber, Ema Stoun, postava MTV rijaliti serijala The Jersey Shore, Vilou Smit, Keša i Džeremi Rener.

Najšokantnije skandale zbog kojih su završili na rehabilitaciji od najrazličitijih zavisnosti priredili su Demi Lovato, Tajger Vuds, Džesi Džejms, Lindzi Lohan i Čarli Šin.

makonda-tracker