Gvinet Paltrou postala zvezda Bulevara slavnih

0
Ceremonijom otkrivanja nove zvezde na pločniku slavnog holivudskog bulevara, oskarovka Gvinet Paltrou pridružila se svojim kolegama koji su svojim pregalaštvom zadužili svet filma
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetosmogodišnja glumica na svečanosti organizovanoj u njenu čast pojavila se u društvu svog supruga frontmena grupe Coldplay, Krisa Martina, i njihovom decom, šestogodišnjom Epl i četvorogodišnjim Mozesom, a prilikom uručivanja ovog značajnog priznanja Gvinet je jedva uspela da zadrži suze.

- Tako sam ponosna što će jednoga dana moji unučići doći ovamo i videti moje ime na šetalištu. Mislim da ću morati da pobegnem u kola i briznem u plač. Toliko mi znači što vidim da su ovde prisutni svi ljudi koje toliko volim i koji su me oduvek podržavali. Naprosto ne mogu da poverujem kolika mi je čast ukazana. Ovaj grad je deo mog srca i moje duše. Ne verujem da bih bila ovde da mi nije porodice i prijatelja – otkrila je plavokosa Gvinet koju je rediteljka poslednjeg ostvarenja u kojem igra glavnu ulogu Country Strong opisala kao čudnog vanzemljaca stvorenog da nastupa.

makonda-tracker