ŽIVOTNA PRIČA

TRAGIČNA SUDBINA FATALNE LEPOTICE: Poslednji intervju Ksenije Pajčin kao da je slutio na kraj...

3

Da se tragičan kraj njene ljubavi sa Filipom Kapisodom nije dogodio, atraktivna pevačica 3. decembra 2018. proslavila bi svoj 41. rođendan. Uprkos sudbini koja to nije dozvolila, ona i dalje živi u našem kolektivnom sećanju kao jedan od simbola godina ''opasnog življenja" na ovim prostorima

foto: Privatna Arhiva

Slavnić je 1998. godine ispred jednog beogradskog kluba upucao Olivera Jovanovića, navodno zbog sukoba oko Ksenije. Ona je to demantovala i otputovala u Grčku, gde je dve godine plesala po klubovima i nastupala na televiziji.

 

Strastvena u ljubavi

 

Po povratku u Beograd radila je s Milovanom Ilićem Minimaksom na TV Palma, a zatim je 2002. godine objavila album "Extreme", s kog su se izdvojile pesme "Ksenija je tu" i "Mene ne zanima to". Spotove je snimala u Kanadi, gde su je pozvali da gostuje u emisiji "Električni cirkus" u kojoj su nastupale velike muzičke zvezde poput Dženifer Lopez, Eminema, Kulija...

 

foto: Luka Šarac

Oprobala se i kao manekenka, glumila je i u spotu Olivera Mandića za pesmu "Ako lažem tu me seci", a 2003. snimila je hit-singl "Neven".
Mediji su je obožavali zbog britkog jezika i provokativnog stava, ali ona se nije mnogo obazirala na prašinu koja se uvek podizala oko nje. Nakon saobraćajne nesreće koju je imala 2004. kada se vraćala sa nastupa u Novom Pazaru, dala je nekoliko intervjua u kojima je priznala da je veoma emotivna i ranjiva.

U ljubavi sam strastvena, ali nisam posesivna, romantična ili ljubomorna! Po prirodi nisam manipulator, osim ako mi to neko ne dozvoli, ali ne volim mnogo da pričam. Ako me voli, sve će shvatiti. Kada raskidam, kažem dečku da je majmunčina i da me ostavi na miru jer ne mogu da ga podnesem. Šalu na stranu, ja sam dugo u ovom poslu i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni sami ne znaju za šta... Muškarcima je uvek smetalo to što sam svoja. To najviše smeta u bilo kom odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe. Generalno, mnogo patim i veoma sam emotivna," ogolila je dušu Ksenija pred novinarima.

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker