iskreno

Dok sam dobijala batine mislila sam da me voli: Goca Tržan otkrila detalje o fizičkom zlostavljanju (FOTO)

1

Kada ljubav preraste u fizičko nadjačavanje, veza može postati pakao. Goca Tržan suočila sa se jednim takvim nasilnikom, a iz takve veze jedva je izašla. 

foto: Damir Dervišagić


 

To je mnogo bolesno, bila sam potpuno nenormalna. Sebe sam pitala kako sam mogla da pređem preko prvog davljena, onda sama otišla od njega, pa su usledili dugi telefonski razgovori, pa sam se vraćala. Udario me je jednom, a nekoliko puta me je davio i maltretirao. I danas razmišljam da li sam u njemu to isprovocirala na neki način. Naučila sam da više to sebi nikada ne dozvolim i to nije ljubav", kaže Goca Tržan.

 

Nedostaje mi toliko, a ne smem da je sputavam: Goca Tržan emotivnom porukom i još dirljivijom fotografijom naterala mnoge da se zamisle (FOTO)

 

Ona ne krije da joj je danas smešno kada čuje da žene i muškarci komentarišući nasilje izgovaraju reči poput: “ko joj je kriv”, “što je bila sa njim”, te da ne treba suditi ljudima u čijim cipelama niste hodali. Ona je svim mladim ženama poslala jasnu poruku.

 

Ovom pričom dajem savet mladim ženama koje tek ulaze u brakove i veze. Budite jako oprezne i uvek razmišljajte da to može da vam se desi. Mnogo mi je teško da izgovorim da moja krivica bila to što sam trpela, ali niko nema pravo da te maltretira. Niko nema pravo da te udari. Kao neko ko je bio u celoj toj situaciji, mogu da kažem da je to sadomazohizam, ti sebe mučiš, jer u glavi misliš promeniću ga, on mene voli", sa mnogo hraborsti govori Goca Tržan, koja veruje da je suprug Raša Novaković pravi izbor, sa kojim želi da dočeka starost.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker