ni amerikancima nije jasno

Kao da želi da isključi Sloveniju iz svog života: Zašto Melanija više od deset godina nije kročila u rodnu Sevnicu?

0

Iako je dvadesetak godina provela u Sevnici, prva dama Amerike nije svratila u rodnu zemlju ni kada je bila u Vatikanu - svega trideset minuta vožnje avionom dalje.

foto: Profimedia

Dok je pisao svoju knjigu, Bojan Požar je razgovarao s nekoliko lokalaca koji su tvrdili da su bivši Melanijini momci, ali niko od njih nije otkrio ništa spektakularno, pa je pitanje da li su uopšte govorili istinu. Uglavnom su za nju rekli da je hladna. Jedan od njih, Peter, koji tvrdi da joj je bio prva ljubav, rekao je da ga je Melanija ostavila dok je bio u vojsci, a kad se vratio, njen otac nije hteo da mu da njen broj telefona. Melanija je kasnije demantovala da je bila u vezi s bilo kojim od muškaraca koji se spominju u knjizi.

 

Mnoge će je kopirati, ali će izgledati smešno: Melanija u smeloj kombinaciji zbog koje i najveći modni znalci uzdišu (FOTO)

 

Iako Trampovi kažu da Melanija govori engleski, nemački, francuski, srpski i slovenački, Melanija vrlo retko, praktično nikad ne govori slovenački.

 

foto: Profimedia

 

Čak ni u Klivlendu u Ohaju, delu SAD-a gde živi najveći broj slovenačkih imigranata Melanija nije progovorila reč slovenačkog.

 

Kada je Nataša Pinoza 2006. godine osvojila titulu na takmičenju za Mis Univerzum, inače takmičenje čiji je vlasnik licence Donald Tramp, Natašina majka Marijana se prisetila kako ju je Donald pitao da li bi mogla da razgovara s Melanijom na slovenačkom "jer mu slovenački zvuči smešno, pa da se malo zabavi dok ih sluša".

 

***

POGLEDAJTE

Modna inspiracija za leto 2017: 3 fenomenalne kombinacije Melanije Tramp

 

 

makonda-tracker