početkom leta stiže beba

Dana Karić i Nikola Stojiljković: Svi detalji raskošnog venčanja (FOTO)

2
Pevačica i njen izabranik zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 31. decembra na glamuroznom i magičnom slavlju u krugu porodice i mnogobrojnih prijatelja, a supružnici s nestrpljenjem iščekuju jul kada će na svet doći njihovo prvo dete

 

Story: Nikola, šta je vas privuklo kod Danice?

 

- Sve! Njena čista i iskrena duša kao kod novorođene bebe, humanost, pozitivan duh i stav, gledanje na ljude i život, njena energija koja pomaže ljudima i isceljuje ih. Dana je veliki čovek, osoba kao što je ona jednom se rađa i nikad više! Gde god da se pojavi ona širi sreću, radost i ljubav.

 

Story: Danice, kako vas je suprug zaprosio?

 

- Mi smo pričali o tome i kroz razgovor odlučili da se uzmemo. Nikola me nije ni zaprosio, rešili smo da se venčamo, saopštili našim roditeljima i kumovima, zakazali svadbu. Posle toga rekla sam mu: Zaprosi me kada želiš do svadbe. Ne brini, ako to ne učiniš, ja ću tebe! On je organizovao nešto posebno. Osetila sam da će me tog dana zaprositi, ali nisam mogla da zamislim kako će režirati ceo film. Prosidba je bila magična, kao i sve što se s nama dešava, izgleda! Bili smo u autu, Nikola me je vodio do Vlasinskog jezera, bilo je toliko lepo da sam htela još u automobilu da mu kažem: Ako ikada želiš da me zaprosiš, ovaj dan i ovo mesto idealni su za to! I tako je i bilo! Prišla mi je neka gospođa, pitala me da li mogu da slikam nju i njenog supruga i kako su se namestili, trenutak pre nego što sam htela da škljocnem, spustili su bilbord na kom je bila napisana poruka za mene! Kad sam se okrenula, Nikola je bio na kolenima s prstenom! Plakali smo i veselili se! Bilo je prelepo! To je trenutak koji ću pamtiti celog života.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović


Plaža, romantika i zaljubljeni pogledi: Danica Karić i Nikola Stojilković otputovali na luksuzan medeni mesec (FOTO)

 

Story: Nikola, kako ste znali da je Danica žena za vas, jeste li dugo razmišljali o prosidbi?

 

- Duboko u sebi znao sam posle drugog viđanja da je to to. Što bi naš narod rekao, razumeli smo se na prvu loptu. O prosidbi nisam razmišljao mnogo jer sam znao šta želim, ali planirao sam je dugo, hteo sam da to bude nešto posebno, što je i bilo. Imao sam slatke muke, obilazio teren, gledao, planirao kako da to bude idealno i savršeno, plašio se da ne bude loše vreme, kiša… Ali Bog nas je pogledao i rekao da to bude taj dan i bilo je idealno, magično, sneg i sunce istovremeno, puno emocija, svi smo plakali. Pamtićemo to dok smo živi!

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

Story: Vaša veza traje nekoliko meseci, kako ste znali da ste spremni za brak i da ceo život provedete zajedno?

 

- Ne verujem da iko može da garantuje bilo kome trajanje zauvek. To je ideja i želja, ali verujem da je prevelika odgovornost i stres za jedan par da tako razmišlja. Mi smo zaista idealan spoj, delimo iste vrednosti, a verujem da je to stub jedne veze. Ako su vrednosti različite, onda je vrlo teško, skoro nemoguće da veza opstane. U ljubavi nema garancija, ako je božja volja takva, naša veza opstaće i razvijaće se s vremenom u sve lepšu i biće sve više radosti. Naša želja je da budemo iskreni, razgovaramo o svemu, budemo otvoreni, a jedina garancija koju možemo da damo jedno drugom jeste da ćemo učiniti sve da bude tako. Neka nas Bog vodi dalje, a mi radosno pratimo.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

Story: Koje osobine cenite jedno kod drugog?

 

Danica: Nikola je pun ljubavi i radosti, a takva sam i ja, to je ono što najviše volim kod njega! Neiskvaren je, ima radost deteta, druželjubiv je, stabilan, jaka ličnost, pun zdravog samopouzdanja.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

Nikola: Njen human rad, kreativnost, neuništiva je, veoma je vredna, radi po ceo dan i noć, stvara.

 

Story: Kako ste proveli momačko i devojačko veče?

 

- Momačko veče bilo je posebno. Nikola i ja bili smo na večeri s porodicom i kumovima, a onda su momci nastavili uz muziku! Moje devojačko veče provela sam u društvu sestara. Organizovala sam žurku mladog meseca. Bila je to divna noć puna emocija i ljubavi. Priredila sam jednu zvučnu kupku i meditaciju u kojoj smo otpustile sve ono što više nije za nas dobro, a posle smo u korenu jedne divne masline zasadile svoje želje za 2017. godinu. Zatim je svaka sestra držala burme dok je zamislila želju za nas mladence. Nakon toga, usledila je muzika i ples. Hvala sestrama što su sa mnom podelile nešto što meni mnogo znači i uz božju volju, 2017. doneće nam sve što smo poželele.

 

foto: Zoran i Uroš Ivanović

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker