prvo ga je zaprosila...

GODINU DANA je krila da se udala: 3 dizajnerska stajlinga koje je slavna pevačica nosila na svom venčanju

0

Rita Ora se udala u tajnosti nakon što je zaprosila svog partnera, a za autfite je birala komade s potpisom Toma Forda!

rita ora već godinu dana je u braku sa taikom vaititijem
rita ora već godinu dana je u braku sa taikom vaititijemfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Britanska pevačica poreklom iz Prištine, Rita Ora, priznala je da se u tajnosti udala pre godinu za 15 godina starijeg glumca Taiku Vaititija, s kojim je do tad bila u neobično otvorenoj ljubavnoj vezi.

 

Kada se približilo vreme njihove prve godišnjice braka, pevačica iz Prištine podelila je nepoznate detalje svog čarobnog venčanja, na kome je promenila tri venčanice.

 

Naime, ona je svog supruga najpre zaprosila! To je učinila tokom putovanja u Palm Springs, a Taika je pristao.

 

Ceremoniju venčanja isplanirali su za svega dve nedelje, a imali su 8 zvanica. Sve je bilo manje-više improvizovano, ali sada je Vog podelio fotografije s dana venčanja ovog para.

 

 

Rita je otkrila da je nosila tri različita stajlinga britanskog dizajnera Toma Forda, dok su se Taika i ona venčavali u svom domu u Los Anđelesu.

 

— Zaprosila me je, a ja sam odmah rekao da — otkrio je Taika Vaititi. — Bilo je tamo oko osam ljudi, samo bliski prijatelji i porodicam kao i roditelji na Zoom-u.

 

Rita je nosila kreacije Toma Forda, istakavši da je on jedan od njenih bliskih prijatelja, da ga obožava i divi mu se (prelistajte fotografije nadesno da vidite sve kreacije koje je nosila).

 

— Udati se u njegovoj haljini bilo je ostvarenje sna. Pošto nije bilo planirano, nisam znala hoću li pravu haljinu uopšte naći u gradu, i samo sam rizikovala i otišla u radnju Toma Forda, a oni su me savršeno čekali s velom, u mojoj veličini, bez ikakvih potrebnih izmena — otkrila je Ora.

 

Rita je na samoj ceremoniji nosila belu čipkastu haljinu na jedno rame, uz sandale s visokom potpeticom i platformom.

 

 

Presvukla se, potom, u belu haljinu s volanima i dubokim dekolteom, a onda je za žurku birala komplet sačinjen od belih pantalona i bluze s volanima.

 

Rita je otkrila da je uz svoju venčanicu nosila bisere svoje majke, dok je Taika nosio Brunello Cucinelli odelo. Ritu je do oltara dovela sestra Elena, a Taiki su se na ceremoniji pridružile njegove dve ćerke.

 

 

— Bilo je savršeno. Bilo je tačno kako sam želela. Lepo je neke stvari zadržati samo za sebe, ponekad je to lepo i slatko… Žao mi je što nije toliko zanimljivo. Jednog dana napraviću veliku zabavu — rekla je Rita.

 

Bonus video

Marija Mikić u venčanici iz Dubaija:

 

makonda-tracker