(FOTO)

PO UGLEDU NA SARU DŽESIKU PARKER ILI KRISTINU BEKVALAC? Luna Đogani se udala u CRNOM, ali nije se prva na to odlučila

2

Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković juče su izgovorili sudbonosno "da"

foto: Instagram
foto: Instagram

Par se venčao u opštini Rakovica, nakon čega su se uputili u jedan prestonički restoran, kako bi proslavili sa najbližima.

 

Iako Luna nije želea da mediji saznaju šta se dešava, paparaco ih je uslikao i ispratio do restorana, gde su otišli u pratnji kumova.

 

1 / 5 Foto: Kurir.rs

 

Mlada je na sebi imala kratku, crnu haljinu, beli blejzer i visoki rep, koji je pristajao celokupnom stajlingu. Njen autfit mnoge je iznenadio, uprkos tome što ih gala slavlje tek očekuje. Crna haljina na venčanju nije tako čest izbor dama kod nas, ali Luna, ipak, nije prva koja se na to odlučila. 

 

Kada se drugi put udala za Iva Martinovića, Kristina Bekvalac sve je iznenadila autfitom kojim je dominirala crna boja.

 

Glumica Kloi Sevinji stekla je ogromnu popularnost ulogom u seriji "Američka horor priča", a, inače, već godinu dana je u braku sa Sinišom Mačkovićem, sa kojim ima sina Vanju. Kloi se udala u crnoj haljini. Ipak, na glavi je imala veo bele boje!

 

 

Sara Džesika Parker takođe se udala u crnom!

U maju 1997. godine, Sara i Metju Broderik zavetovali su se na večnu ljubav. Mlada je nosila crno, a razlog je otkrila u intervjuu za Meri Kler.

 

Bilo me je sramota da se udam u belom, a ni on ni ja nismo hteli da privlačimo mnogo pažnje... Kajem se zbog toga svakako — ispričala je glumica u intervjuu tom prilikom.

 

 

makonda-tracker