podrška

200 dana bez sina i pozivi u određeno vreme: Severina je ovakvu presudu dočekala u suzama, a oni su stali u njenu zaštitu (FOTO)

1

Nakon presude koja je šokirala javnost, poznata pevačica je naišla na gest koji su je doveo do suza. 

foto: Marko Prpić
foto: Marko Prpić

Nakon što je u medije dospela informacija da Severina 200 dana godišnje neće moći da viđa svog petogodišnjeg sina Aleksandra, mnoge žene su odlučile da je podržu na društvenim mrežama. 

 

Ljubavno gnezdo od pola miliona evra: Severina i Igor Kojić počinju izgradnju luksuznog doma

 

Razlog tome je odluka Verice Nikić, sudije Opštinskog gradskog suda na kojem Severina Kojić i Milan Popović vode bitku za starateljstvo. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Instagram Printscreen

 

Sudija je donela presudu prema kojoj će Aleksandar naizmenično nedelju dana živeti sa ocem, a nedelju dana sa majkom.


Emotivna Severina prvi put pisala o majci: Želim da budem kao ona (FOTO)

 

Međutim sporni deo ove presude je onaj koji se odnosi na letnje mesece. Prema njemu Severina će samo jednu nedelju u julu i avgustu provoditi sa sinom, a ostalo vreme će Aleksandar biti sa ocem. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram



Kao podrška poznatoj pevačici nastala je grupa na Facebooku i Viberu pod nazivom I ja sam majka, gde su se okupile majke koje su izrazile svoje negodovanje povodom ovakvog postupka. 

 

U jednom trenutku su sve njene emocije isplivale na površinu: Severina nije mogla da zamisli bolje iznenađenje (VIDEO)

Kako bi nama bilo da ovo prolazimo?! Moramo joj dati podršku, napisala je Ana Rucner na Facebooku.

 

Još jedan detalj iz nepravomoćne privremene mere koji je mnoge nagnao na preispitivanje odluke sudije Nikić jeste činjenica da Severina sina u vreme dok je s ocem sme telefonski nazvati samo jednom dnevno, i to tačno u 20 časova.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Promo

 

Grupa podrške, nastavlja, broji već preko 500 članica, te konstantno raste, među kojima su i druge poznate osobe koje su takođe prošle iskustvo borbe za starateljstvo nad detetom, ali nijedna se nije susrela s odlukom suda kao što je to u Severininom slučaju. Majke okupljene u grupi pevačici su ostavile i poruke podrške, a Severina ih je i pročitala te im poručila da su je dirnule do suza.

 

Njihova ljubav bila je veliko iznenađenje: Evo kako su se upoznali Severina i Igor!

Niko ne zna kakav je to osećaj boriti se za starateljstvo nad detetom, osim osobe koja je to osetila na vlastitoj koži', kaže Lana Mihić, administratorka grupe "I ja sam majka". 

makonda-tracker