Lepota koja oduševljava

Ona je slavu osvojila svojim glasom, a njen sin će vas osvojiti seksepilom: Ovo je naslednik Izvorinke Milošević! (FOTO)

0
Poznata pevačica je moćnim glasom uspela da obezbedi mesto jedne od najupečatljivijih zvezda, a nedavno je predstavila i svog sina koji je oduševio mlade dame!

 

 

Ovo je prokomentarisao i sam David.

 

 

"Crna ovca u familiji. Nije zato što je mama pritiskala, već zato što je to bio moj izbor. Ne vidim sebe da živim od toga i da živim taj život. Uvek me je više interesovao sport. Trenirao sam veslanje. Bilo mi je naporno sviranje i čim ti to ide teško, onda prestaneš. Bio sam klinac i bio sam strašno siguran da neću biti muzičar", rekao je David, a potom dodao: 

Izvorinka Milošević: Istočnjački duh u srcu Beograda

 

 

 

Kada radim nešto, volim da to bude odlično, a ja sam video da u muzici nisam takav. Bez obzira na takve roditelje. I to je moja "tužna priča" zbog koje se nikada nisam pokajao. Potrebno je mnogo odricanja i vežbanja, ja nisam bio spreman. Uvek sam sedeo na dve stolice i nije to bilo to. Mada, nikada se ne zna. Sada nemam ni klavir, mama ga je prodala iz protesta", priča David uz smiren i samouveren osmeh momka koji zna da je uradio pravu stvar.

 

makonda-tracker