prelep prizor

Sad je jasno na koga je nasledila lepotu: Ana Ivanović podelila fotografiju sa MAJKOM i sve raznežila porukom

0

Jedna od najvažnijih osoba u njenom životu definitivno je njena majka 

foto: Instagram / anaivanovic
foto: Instagram / anaivanovic

Poznata teniserka Ana Ivanović završila je tenisku karijeru, ali je ostala jedna od najzanimljivijih žena na domaćoj sceni. Ona nesebično deli da pratiocima detalje iz svog života, zbog čega je često predmet pisanja u medijima. 

 

Svoja osećanja prema deci, suprugu Bastijanu Švajnštajgeru i roditeljima Ana izražava kada god joj se za to ukaže prilika, a jedan takav trenutak podelila je juče na društvenim mrežama.

 

Kako je juče bio Dan majki, Ana je jednom fotografijom izrazila nedostajanje i pokazala koliko joj ona znači. 

 

 

Tada smo imali priliku da vidimo kako njena majka Dragana izgleda i sada je jasno na koga je Ana nasledila lepotu i harizmu. Pored Bastijana i dečaka, njena majka joj je veoma važna i uvek je bila uz nju kao najveća podrška.

 

- Srećan Dan majki svima koji slave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Da podsetimo, Ana Ivanović porodila se pre nekoliko dana, i na svet donela preslatkog i zdravog dečaka, čije ime ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger i dalje nisu otkrili.

 

Nedavno je naša teniserka svetu predstavila svog sina u dirljivom video-snimku, u kom se vide i naslednici Luka i Leon. Dečaci uživaju svakodnevno u druženju sa malim bratom, a čini se i da je Ani treća trudnoća veoma prijala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Osim fotografije sa majkom Ana je podelila i svoju prvu fotografiju nakon porođaja na osnovu koje se može zaključiti da uživa u majčinstvu i da joj ništa ne pada teško. 

 

 

makonda-tracker