presrećni

Problemi i sukob sa svekrvom su zaboravljeni: Bali beg i lepa Fahrije dobili DRUGO DETE i odabrali ime moćnog značenja

0

Turski glumci Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo su postali roditelji, javili su krajem januara tamošnji mediji, a par je otkrio nekoliko detalja

Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit zajedno su od 2013. godine
Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit zajedno su od 2013. godinefoto: evcenf, Instagram

Prošlog leta, obožavaoce turskih glumaca Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen obradovala je vest da par čeka drugo dete. 


Od tada, Fahrije Evdžen je podelila tek nekoliko fotografija na kojima se vidi njen trudnički stomačić, zvezde najgledanijih turskih televizijskih serija nisu krili zadovoljstvo što će proširiti porodicu.


Ipak, oni nisu otkrivali mnogo detalja, a budući da Fahrije već neko vreme nije bila aktivna na društvenoj mreži Instagram, mnogi su se zapitali da li je njihova beba stigla na svet.

 


Kako su pisali turski mediji, Fahrije se najverovatnije porodila 18. januara, a par je ponovo dobio sina, kom je dao ime Kerem. U pitanju je ime poreklom iz arapskog jezika, koje znači "velikodušnost" i "plemenitost".

 

Ozčivitovi, inače, već imaju sina Karana, koji je došao na svet 2019. godine.
Burak i Fahrije su zatim viđeni kako izlaze iz porodilišta noseći bebu u nosiljci, a okupljenim paparacima su otkrili da je sve proteklo u najboljem redu.

 

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen po izlasku iz bolnice
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen po izlasku iz bolnicefoto: Magazin Haberleri tv100, Youtube Printscreen

Porođaj je prošao veoma dobro. Kerem izgleda kao Karan kad je bio beba. Neka Bog da svima koji žele ovakvu sreću – istakli su glumci.


Burak je tada dodao i da je Karan ponosan stariji brat koji je jedva čekao prinovu.


Keremova reakcija je neverovatna, jedva ga je dočekao. Iskreno, iznenadio nas je – otkrio je glumac.

 


Burak Ozčivit, najpoznatiji našoj publici po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", upoznao se sa Fahrije Evdžen, popularnoj zbog serije "Kad lišće pada", 2013. godine, dok su snimali "Dnevnik ljubavi".

 

Ubrzo su stupili u vezu, a venčali su se 2017. na vrlo romantičnoj ceremoniji u Turskoj, koja je okupila najveće zvezde tamošnje scene.

 


Par je često na meti tračeva, a neretko se pisalo da je Burak bio neveran supruzi, što su oni uvek ignorisali ili odbacivali uz osmeh. Prošle godine, nakon što je otkriveno da je Fahrije ponovo u drugom stanju, pisalo se ponovo da se par rastaje i da je glumica napustila njihov zajednički dom.


Prema pisanju turskih medija, oni iza sebe imaju vrlo težak period jer su Fahrije i Karan oboleli od virusa korona i sve vreme bili kod kuće, a za to vreme se glumica navodno neprestano svađala sa suprugom.

 

 

U jednom trenutku je, šuškalo se, svađa toliko eskalirala da je Fahrije Evdžen podigla glas na svekrvu Čejhan, pa je Burak skočio u majčinu odbranu, nakon čega je glumica napustila njihovu raskošnu vilu.


Međutim, par se ubrzo oglasio na Instagramu demantujući sve zajedničkim selfijem na kom su zagrljeni i nasmejani, uz poruku:


Ne budite glupi! Ostavite nas na miru!

 

Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godine
Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen u braku su od 2017. godinefoto: Instagram, burakozcivit

 

makonda-tracker