za zaborav

"Vezali su ga lisicama i izveli u vešu": Goca Tržan je proživela NEZAMISLIVO u prvom braku, a sve je počelo romantično

0

Popularna pevačica danas je u skladnom braku sa čovekom svog života, a njen prvi suprug danas je dobro poznat javnosti

Pevačica Goca tržan
Pevačica Goca tržanfoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Gordana Goca Tržan privlačila je pažnju publike od početka karijere svojim privatnim životom, o kom obično nije otkrivala previše.


Ipak, kada je stupila u jednu ozbiljnu vezu, ona je rešila da pokaže svog partnera, a u pitanju je bio njen budući suprug Ivan Marinković.

 

Kako je Marinković jednom prilikom ispričao, on je bio obožavalac Goce Tržan pre nego što su se upoznali, a prvi put su se sreli na njegovom poslu.


Bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam. Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja. Goca je jednog dana došla i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj je moj broj telefona – ispričao je on jednom prilikom.

 

Goca Tržan i Ivan Marinković bili su u braku od 2007. do 2011. godine
Goca Tržan i Ivan Marinković bili su u braku od 2007. do 2011. godinefoto: Ana Paunković, Nenad Kostić

Par se upoznao 2006. godine, a mediji su pisali da su se verili na jesen, samo šest meseci kasnije. U tom trenutku, pevačica je imala 39 godina, a njen izabranik 35 i izgledali su vrlo zaljubljeno i spremno za porodični život.


Početkom sledeće godine, Goca i Ivan su krunisali svoju ljubav brakom, a pop zvezda je u tom trenutku bila u drugom stanju. Dok je par čekao svoju ćerku Lenu, sudbonosno "da" izgovorili su vrlo elegantni: mladoženja je nosio crno odelo, a mlada svetloroze haljinu i malu tijaru.

 

Par se, međutim, razveo 2011. godine, nakon čega je Gocin bivši suprug postao poznat po učešću u rijaliti programima. Pevačica nije često pričala o svom prvom suprugu nakon razvoda, a jednom prilikom se u emisiji "Preživeli" osvrnula na njegovo zdravstveno stanje i dramatične situacije koje su proživeli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)


Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke.  Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se, tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za "Lazu", da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi – ispričala je Goca.


Ona je istakla da je želela da radi na njihovom braku, ali jednostavno je bilo uzalud. Njen suprug je, kako je objasnila, bio poročan.

 

Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva... – rekla je Goca.

 

Pevačica Goca tržan
Pevačica Goca tržanfoto: Printscreen/Instagram/gocatrzan

Ona je tada istakla da bi, uprkos svemu, ponovo odabrala sve isto jer je kao nagradu za sve u životu dobila ćerku Lenu.


Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac — ispričala je Goca.


Pevačica je potom upoznala Radomira Rašu Novakovića, za kog kaže da je divan prema njenoj ćerki Leni.


Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše — istakla je Goca.

 

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/gocatrzan


U jednom intervjuu pre nekoliko godina na pitanje voditelja "Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe?" Goca Tržan je odgovorila:


– Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj – izjavila je Goca Tržan.

 

 

makonda-tracker