ima razloge

Poznat datum porođaja, a on neće biti uz nju: Evo zašto Petar Grašo ne može da bude tog dana sa suprugom Hanom Huljić

0

Kako mediji pišu, popularni pevač ne može prisustvovati porođaju svoje izabranice. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Termin porođaja Hane Huljić je poznat, a njen suprug pevač Petar Grašo tog dana kako prenose mediji neće biti sa njom na porođaju. 

 

Kako se piše njen porođaj je zakazan za kraj jula, datum je poznat, ali tog dana pevač ima zakazan nastup pa ne može biti uz svoju suprugu.

Kao što je već poznato, bračni par Huljić - Grašo odabrali su ime za svoju naslednicu, a u pitanju je Alba. Na svet bi trebalo da dođe 23. jula, ali tog dana Petar neće biti u bolnici. Mnoge je izenadilo to što pevač neće biti tog dana uz Hanu. Međutim, ona nije ništa negativno imala da kaže za njega, pa sve to ne zamera svom suprugu.

 

— Svaki slobodan momenat provodi s nama — rekla je za Story.hr Hana.

 

Podsetimo da Hana Huljić vrele letnje dane provodi u najdražem društvu. Iako ona na Instagramu ne objavljuje često svoje fotografije ona je sada podelila trenutke sa svojom prijateljicom i kumom Domenikom Žuvelom. Iste fotografije je i ona podelila, pa su trenuci koje provode na ljuljaškama i u potočiću kvaseći noge za njih bile vrlo lepe uspomene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu - sve je u redu! — rekla je Hana Huljić Grašo nedavno za RTL Exkluziv.

 

Tada je otkrila i da vreme do porođaja provodi informišući se, pa neprestano gugla neke nove stvari i fenomene, a kako ističe uopšte nema stesa.

 

On brine za sebe i svih nas, veliki je hipohondar — izjavila je lepa trudnica.

 

 

makonda-tracker