divne vesti

Nedavno je priznala da JEDVA ČEKA drugo dete: Jelena Kostov je ponovo trudna!

0

Lepa pevačica Jelena Kostov ponovo je u blagoslovenom stanju, a nema sumnje da će se prinovi posebno obradovati njen petogodišnji sinčić

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Kostov čeka drugo dete sa mužem Miljanom Vukovićem.

 

Jelena je, kako saznaje Kurir, u trećem mesecu trudnoće.

 

Lepa pevačica i njen suprug imaju petogodišnjeg sina Miliju, kome je veoma posvećena, a nema sumnje da će se njihov mezimac obradovati prinovi i društvu.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

Inače, Jelena je oko dočeka Nove godine govorila kako bi volela da dobije još jedno dete.

 

 Srećno sam udata četiri godine, uživam sa svojim sinom i suprugom. Za mene nema ničega lepšeg nego gledati dete kako odrasta. Naravno, volela bih da se ostvarim kao majka i po drugi put — pričala je tada.

 

 

Kada je reč o ljubavi i suprugu Miljanu, Jelena je ispričala tajne uspešnog i skladnog braka, a svojevremno je rekla da "ne živi Instagram život".

 

— Nema tu neke intrige, nas dvoje smo stvarno različiti, ali vremenom je tu bilo puno razgovora, da on prihvati moj posao, ja njegov. On radi u policiji, i ja sam uradila jednu savršenu stvar, a to je da nijednog trenutka ne tražim od njega da se slika i pojavljujem po medijima. To je bio naš dogovor od samog početka, tu sam shvatila da je to prava ljubav.

 

— On je zaista od tih ljudi i kad god me pitaju koji je recept za uspešan brak, ja kažem: "Moj je medijsko neeksponiranje", jer kada narod dobije sve na tacni i za pravo da komentarišu mog supruga i da se mešaju u privatan život, sve ode dođavola — pričala je Jelena Kostov u "Magazinu In".

 

 

makonda-tracker