mladolikost im je u urođena

Dobro je pogledajte — pogodićete i sami! Znate li čija je ROĐENA SESTRA ova prelepa novinarka?

1

Njena starija sestra poznata je kao žena koja izgleda decenijama mlađe, a to je slučaj i s pedesetogodišnjom Lindom! Obe ove poznate sestre su prelepe, vrlo uspešne u svojim poslovima, a otkad je otkriveno da ne dele prezime slučajno već da su u krvnom srodstvu, ona privlači više pažnje nego ikada.

foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa pedesetogodišnja Linda Lopez je poznata američka novinarka, koja godinama radi i kao producent i voditelj na američkom kanalu WCBS 880.

 

Američkoj televizijskoj publici je dobro poznata, a pre dve godine je napisala knjigu  AOC: The Fearless Rise and Powerful Resonance of Alexandria Ocasio-Cortez, o američkoj kongresmenki Aleksandriji Okasio Kortez.

 

Linda je počela da se bavi novinarstvom početkom devedesetih, najpre za kanal VH1, posle čega je počela da menja televizije i bavila se raznim poslovima: bila je voditeljka, spikerka, reporterka, radila pripreme emisija, oprobala se kao di-džej... Zanimljivo je to što je 2001. osvojila nagradu Emi za jutarnji program koji je vodila.

 

Linda Lopez
foto: Profimedia

Ipak, sve to je američkoj javnosti manje zanimljivo kada se čuje da je Lindina starija sestra — Dženifer Lopez!

 

 

Sličnost između ovih uspešnih sestara je vidljiva, a jednom prilikom su Lindini pratioci na Instagramu za jednu njenu fotografiju pomoslili da je selfi slavne Džej Lo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

 

Iako čuvena pevačica ne priča često o svojoj privatnosti u intervjuima, jednom prilikom je pomenula svoju sestru i izrazila divljenje prema njoj.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Toliko je volim i poštujem. Uvek je pitam da li joj treba nešto, ali ona kaže da ne treba — izjavila je Dženifer i dodala da se divi Lindi jer je samohrana majka i istovremeno uspešna poslovna žena.

 

Pored Linde, Dženifer ima i sestru Lesli, koja je bila uspešna operska pevačica, a potom se posvetila porodičnom životu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker