opet?!

KRUŽE PRIČE DA JE — NASILNICA?! Megan i Hari stišavaju nova šuškanja koja im potpuno RUŠE UGLED

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Ma

23-06-2021 11:06h
Koji ugked?Ovo majmunce kad su pustili u palatu time su pokazali da ide ka dnu...Hari sigurno..nasao debila .odnosno debil nasao njega..jeste za pohvalu doci u kraljevsku porodicu..a biti crnac..prosecan..nista posebno nije..ni blizu..oegava..oci uz nos joj idu..kad je pogledas lepo..nikakva je .kako je dosla tamoo..pocinjem da verujem da je na tome radila gomila ljudi

Baba Višnja

23-06-2021 12:35h
Ma to i ja kažem...

Britanski dvor ima gomilu škrabala na svom platnom spisku (od novinara, preko komentatora i tzv *stručnjaka* svake vrste, pa do pisaca, istoričara, ličnih biografa itd., a u novije vreme i blogera, vlogera i ostale cyber bulumente). Oni, verujem, pišu samo istinu. Objektivno. Tako da ako je recimo baba kraljica poslala svoju snajku na večeru kod Sv Petra, škrabala će to da raspišu... Njihova plata i dalji privilegovani status neće da im bude oduzet. Voli "zabeta istinu, i samo istinu. Nema šta da krije, smešta i pakuje.

Aha. Ej bre, veverice moje...

Zapravo se količina straha britnaske krune od nepoznatog i konsekventno od gubitka vlasti i privilegija, meri količinom *novih dokaza* i *do sada ne objavljenih činjenica*. I vidi čuda, ni jedna od tih *novih činjenica* ne ide Megan na ruku...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: