šta je istina...

OD SAMOG POČETKA BRAKA — NIŠTA NIJE KAKO TREBA: Turski zavodnik kog Srbija obožava u centru skandala i porodične drame

0

Mada su pokušavali dugo da javnosti pokažu kako je svaka bračna kriza iza njih, deluje da je sve bila samo varka za javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda "Istanbulske neveste" Ozdžan Deniz i njegova supruga Fejza Aktan, kako mediji prenose, razveli su se još pretprošle godine!

 

Njih dvoje, zapravo, bili su u braku tek nešto duže od godinu dana.

 

OVDE pogledajte sa kojom slavnom turskom glumicom se on zabavljao.

 

Sve je dobilo epilog na sudu pre nekoliko meseci. Fejza je optužila Ozdžana za fizičko zlostavljanje, a on nju optužuje da nije dobra majka njihovom sinu Kuzeju.

 

 

 

Deniz je podneo prijavu protiv Fejze, tvrdeći da mu ne dozvoljava da vidi, niti čuje sina telefonom, kao i da nedavno nije mogao da dođe na njegov rođendan, ali ni da mu čestita.

 

"Svog sina viđam četiri puta mesečno. To nije dovoljno ni meni ni njemu. Nisam se čuo sa njim već deset dana. Danas mu je rođendan, a ja ga ne mogu ni videti ni čuti. Zahtevam da sud dodeli meni apsolutno starateljstvo nad njim. Uništava mi život, ne mogu više ovako", navodno je rekao u sudu.

 

 

Inače, pre nekoliko meseci Ozdžan je dobio sudsku zabranu prilaska bivšoj supruzi zbog optužbi za zlostavljanje. Glumac tvrdi da do nikakvog nasilja nije došlo i da je on žrtva. Pale su tvrdnje poput onih da se ona sama namerno povredila. Daleko od toga da je ovo prva svađa među supružnicima. Čini se da kod njih godinama ne cvetaju ruže!

 

Turski tabloidi još 2018. godine pisali su da je Fejza počela megalomanski da troši, pa joj je muž zatvorio račun, oduzeo sve kartice i dao samo jednu koju direktno on kontroliše. To je naljutilo mladu majku, pa su počele ozbiljne svađe u domu Denizovih. On je, prema pisanju tamošnjih medija, napustio kući i odselio se u hotel. Kasnije su zajedničkom fotografijom obelodanili da je kriza iza njih, ali, izgleda, ne zadugo...

 

 

makonda-tracker