kroz suze je ispričala

"NIJE GA ONA UBILA, ALI..." Anabela Atijas otkrila zbog kakve GORKE istine nije mesecima ni progovorila sa SVOJOM MAJKOM

1

Pevačica je ponovo otkrila potresne detalje iz svoje prošlosti

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Anabela Atijas trenutno se nalazi u rijalitiju Zadruga, gde svakodnevno preživljava različite turbulentne situacije. Porodica Đogani otkrila je mnoge intimne detalje iz svojih života, a Anabela je otkrila potresne detalje iz perioda kad je njen momak umro.

 

Prvo je progovorila o Luni i tome šta je njen najveći poraz.

Najveći poraz koji sam doživela je da nije ona imala potrebu i da bar malo pokuša da me zaštiti kao majku. Zna da mi je to najveća bol. Mislim da sam je previše idealizovala, nisam uspela protiv gena, sama je i rekla da se možda rodila takva.

Ja sam ubeđenja da je ovo moja karma, jer sam možda i ja ispala u jednom trenutku loša ćerka. Kada mi je majka rekla da je moj dečko mrtav i ubijen, nije ga ona ubila, nego mi je potvrdila, ja sam bila ljuta na nju. Meni je mama uvek probleme rešavala, želela sam da i to reši, ali ona je morala da potvrdi informaciju, bila sam ljuta 3 meseca, nisam pričala sa mamom, ona mi je poslala pismo, koje nikad neću zaboraviti. Izvinite na patetici",  izjavila je Anabela u Zadruzi kroz suze.

 

makonda-tracker