trudi se da im usadi zdrave navike

ČIK POGODITE ŠTA SU JOJ ZAMERILI! Ana Ivanović podelila kako izgleda večera njenih sinova i POSVAĐALA pratioce

3

Nekadašnja teniserka objavila je fotografiju kojom je otkrila kako se hrani njena porodica i dobila neočekivane komentare.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović poznata je kao neko ko ume da uživa u zdravoj hrani i često eksperimentiše s interesantnim receptima, a ljubav prema zdravoj i pravilnoj ishrani od najranijih dana usađuje i svojim sinovima Luki i Leonu.


Nakon što je njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno otkrio da Ana i on zajedno spremaju zdrave pljeskavice tokom samoizolacije zbog virusa korona, sada je Ana pokazala kako izgleda obrok namenjen njihovim mališanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on


Mojim dečacima je vreme za večeru. Verujem da je važno rano uspostaviti zdrave navike — napisala je Ana, a tikvice i losos u tanjiru nisu bili po volji svih njenih pratilaca.


Tako su se mogli videti komentari Aninih fanova iz svih krajeva sveta, od kojih neki zameraju teniserki da su porcije premale, a oglasili su se i njeni zemljaci koji su se — očekivano — zabrinuli gde su tu ćevapi, i zašto nema više mesa, a pojedini su išli toliko daleko da su uporedili hranu sa zatvorskim porcijama i sl. Ipak, veći je broj onih koji su pohvalili našu sportistkinju zbog toga što se trudi da njeni mališani imaju zdrav način života.

 

 

makonda-tracker