u šoku je

“ŠTA TREBA DA SE DOGODI DA DETE BUDE OČUPANO OD MAJKE IZ KOJE JE ISPALO?“ Nataša Bekvalac potresena nakon vesti o Severininoj drami

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Koviljka

29-11-2019 10:46h
Nadam se da ćeš se ti i tvoje mnoge koleginice odreći bludnog života i širenja javno nogu ako vam je stalo do dece. Sreća vaša što su vam bivši bilmezi pa neće teret oko dece.

mihailo

29-11-2019 11:05h
Prvi put čujem da neko kaže za rođenje deteta da je dete "ISPALO" od majke...
Pa kad je "ispalo" onda treba i neko da ga PODIGNE ugruvanog od pada i zaštiti od majke kojoj ispadaju deca i uz decu još mnogo što šta...

Delegat

29-11-2019 11:08h
Tako je kad mama snima pornografiju, skida se gola kad god zaskripi karijera, te kad dovodi novog djuvegiju na svako malo. Podrska od profesionalne mlade nije izostala.

Majka

29-11-2019 11:55h
Natasa, nema mesta vasem pitanju: Sta treba da se desi, pa da dete dodele ocu na staranje? Upravo se desilo sve sta treba!!! No, vi ste neobjektivna osoba i ne vidite stanje stvari kakvo jeste. Vas bivsi suprug nije ni blizu Milanu, kao otac, pa eto to moze da opravda vase pitanje i gledanje na drugog roditelja tj. Oca.

Zacudjena

29-11-2019 12:03h
Ocupano?? Dete dato drugom roditelju na brigu i staranje je OCUPANO!!!!????? Ruzan, tuzan, grub izraz za cin spasavanja deteta iz nezdrave atmosfere koju stvara bioloska majka. Izraz koji mnogo vise govori o "majci" Bekvalac i njenom bivsem suprugu koji je, ocito, los otac, jer ona mora da se bori za alimentaciju.

Superhik

29-11-2019 14:08h
Njena glupost nema granicu.

Neko

30-11-2019 10:33h
Dete ne "ispada" nego se rađa!Dobro,mlada je Nataša,da se uda još 7-8 puta i naučiće...

Jefta

01-12-2019 18:25h
Ispada tebi mozak kad,kad pa nikom nista.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: