neće da ćuti

IZJAVA MIRKE VASILJEVIĆ O VASPITAVANJU ĆERKE PODIGLA JE VELIKU PRAŠINU U JAVNOSTI: Oglasila se i njena svekrva, a imala je VEOMA SNAŽAN KOMENTAR o svojoj SNAHI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Jelena

25-04-2019 10:14h
E, ako Marina kaze, onda mora da je tacno. Dokle smo stigli kada glumice dele savete o vaspitanju dece? To je posao pedagoga, ne dobro udate glumice.

Lola

25-04-2019 10:33h
@Jelena
Boze,glupa li si,ili,ne znas ko je Marina Rajevic? P.S. Zene su te koje znaju kako odrzavati svoj brak,i na koji nacin,tako da je profesija nebitna.. Pedagozi se ne razvode ili sta si vec htela da kazes? Da znaju nesto,prvo bi sebe naucile,ne bi se razvodile!Svaka zena najbolje poznaje svog supruga i zna na koji nacin moze resiti neku situaciju,kao i obrnuto,tako da ''Dr ''tu nista ne mogu pomoci!! P.S Marina je inace cuvena voditeljka,prelepe emisije ''Dok andjeli spavaju'',toliko o tome...

Sanja

25-04-2019 12:29h
@Lola
Bravo za snajku.Tako je mlada a tako zrela ,uvek me odusevi sa svojim Mudrim i pre svega realnim izjavama.Takvo realno iznosenje cinjenica retko ko moze,to Bog da samo pametnima a ona je ta.Bravo za svekrvu ima koga da podrzi a Mirka od koga da uci.

Jeca

25-04-2019 16:10h
@Jelena
Neverovatno si glupa! Ako vec nisi shvatila poentu Mirkinih reci, onda pre komentara o nekome, informisi se o toj osobi. Marina Rajevic je sjajan, uspesan novinar. Ne lupetaj ad hock, nisu svi estradne spodobe koje ti sigurno pratis i divis im se na ispraznosti i frivolnosti!

svetlana

25-04-2019 12:36h
sta Bog sastavi glupi ne rastavi.Tako razmislja pametna i prizemna supruga i mama.Vujadine dobio si zivotnu lutriju,cuvaj je kao oci u glavi,imaces psihicki zdravu decu i i dom sa zdravim temeljima.Bravo za svekrvu,

Rrrrt

25-04-2019 13:56h
Moja i njegova rec su ravnopravne. Zasto bih nekome,a posebno njemu,cutala? Zasto ON nekada ne zacuti? Ne pada mi napamet da savijem glavu i cutim ako mislim drugacije. To sto sam ZENSKO NIKAKO NE ZNACI DA DA TREBA DA SE POKORAVAM!!! Nije mi ni na kraj pameti da to radim. Ah,da... Dobra lova menja coveka... Za tu muzevljevu lovu MOZDA i vredi ucutati...ponekad...

Snezana R.

25-04-2019 14:17h
"Ko mudro ćuti, pametno govori."
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: