OSTVARIO SVOJE SNOVE

Dejanu Panteliću se pre 13 godina desilo nešto što mu je ŽIVOT PROMENILO ZAUVEK i tim povodom je poslao PREDIVNU PORUKU od koje će vam zadrhtati srce (FOTO)

5

Slavni voditelj prošao je kroz mnogo toga u životu, i lepog i ružnog, ali na današnji dan se desila sigurno jedna od najbitnijih stvari koju će uvek pamtiti

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Radijski i televizijski voditelj Dejan Pantelić nije neko koga je život preterano mazio. Deca su mu obolela od dijabetesa, umro mu je otac, a onda se uhvatio u koštac sa opakom bolešću kojoj nije dozvolio da ga pobedi.

 

Uprkos svim nedaćama, on je jedan vrlo vedar i ponosan čovek, koji mnogo voli život. Pre par nedelja Pantelić je napunio 49 godina, a danas proslavlja i prvi tinejdžerski rođendan svojoj mezimici Lani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on

 

- Pre 13 godina videli smo da je kao beba naučila da je imati stalno osmeh odlika dobrog, čistog i neiskvarenog deteta. Lana, srećan ti rođendan. I da stalno imaš osmeh na licu, jer jedino sa njim možeš da ostvariš sve svoje snove. Ja sam svoje ostvario sa tobom, Vukašinom i mamom. Mnogo te volim – napisao je ponosni tata u Instagram čestitki svojoj ćerki.

 

 

 

 

makonda-tracker