najtragičnija ljubavna priča naše estrade

Pričala je da je niko nikada nije voleo kao on: Ovako su se zaljubili Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

0
Jedna od najvećih tragedija srpske estrade o kojoj se i dan danas priča, dogodila se 16. marta 2010. godine, kada je Filip Kapisoda usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin, a potom izvršio samoubistvo.

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Nažalost, periode ogromne i strasne ljubavi smenjivale su žestoke svađe. Iako je delovala veoma snažno, Ksenija je bila ranjiva i pogađala su je novinska pisanja o Filipovoj navodnoj vezi s izvesnom Italijankom. Nisu mogli zajedno, a ni razdvojeno. Oboje su bili užasno posesivni. Ljubomora ih je razarala, a prijatelji su pričali da je Filip postao veoma depresivan.

 

Zamenila je Kseniju Pajčin, a onda zauvek napustila muziku: Evo kako danas izgleda i šta radi pevačica za kojom su 90-ih svi uzdisali (FOTO)

 

- Sav je nekako bio crn u licu, bezvoljan, utučen i povremeno razdražljiv.

 

I Ksenijino raspoloženje se menjalo, često je imala napade plača.

 

- Navikao sam da je gledam veselu i razdraganu. Uvek je bila puna života i optimizma. Želela je i brak i decu sa Filipom… Volela ga je, ali nije mogla više sa njim. A želela je… - pričao je neutešni Karamela, koji ih je mirio svaki put kada su se posvađali.

 

Svađe

 

Stanari su pričali da je Ksenija bila devojka vedrog duha, puna života. Od kada je bila sa Filipom, pričaju komšije, često su iz stana Pajčinove slušali vrisku i svađu.

 

- Ksenijin glas je odzvanjao volim te, pa ne volim te, hoću da te ostavim.

 

Al, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker