iznenadna ljubav

Zbog zloćudne bolesti je ostao bez žene svog života: Godinu dana nakon tragedije poznati pevač ponovo voli i to damu DOBRO poznatu javnosti (FOTO)

0
Iako tvrdi da je godina u kojoj je izgubio suprugu bila izuzteno teška, to ga nije sprečilo da prigli novu ljubav koja mu se iznenada desila
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ser Tom Džons navodno je otpočeo emotivnu vezu sa Prisom Prisli, prenose mediji.

 

Slavni pevač (76) navodno je bacio oko na pet godina mlađu glumicu, koja je bila udata za Elvisa Prislija. Džons je pre godinu dana izgubio suprugu Lindu, koja je preminula od raka.

 

- Tom i Prisila su se zbližili. Između njih postoji privlačnost, ali nigde ne žure. Veza je još u ranoj fazi, ali za sada se lepo slažu - rekao je izvor za "The Sun" i dodao:

 

Ne stidi se da ga poljubi pred MILIONIMA ljudi: Adrijana Lima celom svetu pokazala ko je njena ljubav (FOTO, VIDEO)

 

- Tom iza sebe ima tešku godinu, zbog Lindine smrti, a Prisila mu je bila podrška.

 

foto: Profimedia

Tom nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje ove navode.

 

- Mi smo dugo dobri prijatelji. Ona je divna žena. Uživamo u večerima koje provodimo zajedno - rekao je on.

 

Prisila je bila udata za Elvisa od 1967. do 1973, a njihovu vezu i brak obeležili su mnogi skandali, prevare i afere. U braku su dobili ćerku Lisu Meri Prisli. Prisila se nikada nije ponovo udala, iako je imala dugu vezu sa Markom Garibaldijem, sa kojim je dobila sina.

 

Sve su joj lađe potonule kada ju je Biber ostavio, ali nije izgubila veru u ljubav: Svi pričaju o OVOM novopečenom paru (FOTO)

 

Ljubav Toma i Linde počela je još dok su bili u srednjoj školi, a venčali su se 1957, kada su imali samo 16 godina. Ostali su zajedno sve dok ona nije preminula u aprilu prošle godine.

makonda-tracker